Šta je Čović predložio kao novo rješenje izmjena Izbornog zakona

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Imam ja prijedlog..

..stavi ga lagano u ta usta frljava,yebbo te taj smrad desno od tebe na slici :-D:-D

Inzinjer

Covicu je izmjena izbornog zakona izgovor za pravljenje nestabilnosti koja bi, u konacnom, trebala rezultirati stvaranjem treceg entiteta. Nema hrvatskog clana Predsjednistva, kao ni Srpskog ni Bosnjačkog, jer to nije po Ustavu, vec je imaju clanovi Predsjednistva iz reda naroda koji predstavljaju državu i njene građane, a ne narode. Zamolio bih da Ustav procitaju Bakir, Fahro i Dino. Lp

Tak

Pa bude li prema pravilima covjeka I stranke koje velicaju genocide..I ako ne izbacite konstituivnost koja svakako ne postoji u originalu na Dejtona na engleskom jeziku ..bojkotujemo izbore... Necemo izaci....

Hitno

Na taj hitni prijedlog je li coviv stavio i svoju fotografiju da se zna za koga se jedino moze glasat ?

Blue

Opet diskriminacija od strane "stovatelja europskih vrijednosti" kojem crne kosullje paradiraju. A sta je sa glasovima ostalih iz Federacije, oni su nebitni izgleda?!

Bosanac

Komsic predsjednik a vi trgujte ss dodom trazi tamo pravo Rvata

Glasac

Neces ti meni određivati za koga cu ja glasat.hocu li za hrvata srbina bosnjaka,jevreja,roma.to je moj izbor.

AsAsova

Sta je ovo ? Savjet lopova i kriminalaca bi bio jako zadovoljan sa daljim podjelama i podjelom na feude ? Glupo i nepotrebno.. Postoji ogromna mogucnost manipulacije, da npr. kandidat sa mizernim brojem glasova dodje do nezasluzene pozicije i time pljune na sve nase glasove.. VI niste drzava i VI niste vrjedniji od jednog glass.. bas kao i ja.. Razlika je u tom sto ja ne zivim od tudjeg jada za razliku od vas.. Nije moguce nit je prihvatljivo da vi, kriminalci, imate mogucnost da MOJIM parama obezvrijedite moj glas.. NE MOZE ! Jedan predsjednik, odgovoran, gradjanska drzava i pravo SVAKOG pojedinca na izbor, licnu slobodu i zivot dostojan covjeka.. To su minimalni uslovi za promjenu ustava, NE ZELIMO da robujemo vasim foteljama ZELIMO da radite posao za koji vas debelo placamo !!

R BiH

Jedna takva hulja da daje prijedlog promjene Ustava jedne drzave !!!!???Zamislit dokle je to doslo !?!?!!!!!! Ma jok i TACKA !!!! Hoces rat eno ti hvo pa kreni a mi cemo braniti Bosni i Hercegovini !!!

AsAsova

Pa bude li prema pravilima covjeka I stranke koje velicaju genocide..I ako ne izbacite konstituivnost koja svakako ne postoji u originalu na Dejtona na engleskom jeziku ..bojkotujemo izbore... Necemo izaci.... ka Tak Pa svake izbore nas dovedu u situaciju da bojkotujemo izbore.. I svake izbore dosta njih bojkotuje ali taj bojkot ona tri klosara pripisu sebi i opet su tu, sa oca na sina po tradiciji.. Samo glup i politicki nepismen covjek moze okrenut ledja svojoj drzavi u tako presudnom momentu.. Dobijes jednom u 4 godine alat/priliku da uradis nesto i ti bojkotujes.. De skoncentrisi se malo ako Boga znas, razmisli na koji nacin su oni tu 30+ godina ??? Bojkotima tih "normalnih" sto su uvrijedjeni stanjem u drzavi, stotinama hiljada onih koji nece da se petljaju, kao da se radi o nekoj dalekoj drzavi a ne onoj u kojoj zive i rade, ucjenama, mrznjom.. svim najgorim sredstvima.. trguju NASOM krvlju.. a tebi tesko da izadjes i das glas protiv njih ??? Ti si saucesnik, tisinom odobravas, pozivas na bojkot pomazes im...

BBB

Čović i njegovi mentori ne odustaju od prevare da preko Izbornog zakona doviju treći entitet. Neviđeni je katolibanski bezobrazluk i reći ovo je naš prijedlog, usvojite ga po hitnoj proceduri. Još ti Draganče fali dodik da ti koju zapjeva na uvce !

Ljiljan

Znači birati krvača I sve dok se ne izabere kakav krivousti iz KRA DE ZEA....sledeći predsjednik je IVO KOMŠIĆ I TOČKA!

Kija

Ti to svoje novo rješenje okači mačku o rep...... NEĆEŠ MI TI ODREĐIVATI ZA KOGA ĆU GLASATI.......BIRAM KOGA JA HOĆU.....***.!!!!!!!!!!!!!!

@kija

Ako ti izaberes koga ti hoces kako kazes, onda cemo mi biti primorani da biramo da tebe i tvoje istomisljenike posaljemo u vasu majcicu tursku, gdje vam je oduvijek i bilo mjesto.

/ Najnovije